360 galeria1 galeria2 galeria3 galeria4

MENU VIP



Cena przyjęcia weselnego obejmuje:


- Klimatyzację lokalu

- Wynajęcie Sali na wyłączność na 10 godzin wraz z profesjonalną obsługą kelnerska (1 kelner na 20 osób).

- Powitanie chlebem i solą oraz kieliszkiem wina musującego dla wszystkich gości.

- Wybór stołów na wesele (tradycyjne lub okrągłe).

- Menu wybrane przez Zleceniodawcę (z menu weselnego).

- Zapewnienie sprawnej obsługi i bezpieczeństwa gości.

- Ubezpieczenie deliktowe.

- Zapewnienie czystości w pomieszczeniach sanitarnych przez cały czas trwania przyjęcia weselnego.

- Korzystanie z monitorowanego parkingu.

- Standardową dekorację: obrusy, skertingi, świeczniki, zastawę porcelanową.

- Korkowe- nie pobieramy tej opłaty, przy opcji własnego alkoholu.

- Opłaty Zaiks.
 

MENU VIP

PRZYWITANIE MŁODEJ PARY:
Powitanie chlebem i solą, kieliszkiem  wódki i wody, Powitalna lampka wina musującego.

OBIAD:   ZUPA ( jedna do wyboru)
Rosół Królewski z makaronem,  Krem ze szparag z kluseczkami szpinakowymi
Krem z borowików z grzankami,  Krem z pomidorów z groszkiem ptysiowym

DRUGIE DANIE ( Danie serwowane lub mix 3 rodzajów podane na paterach)
*Polędwiczki wieprzowe w owijce z boczku podane na sosie kurkowym
*Medaliony z polędwiczki wieprzowej na sosie z zielonego pieprzu
*Sakiewka z kurczaka faszerowana serem gorgonzola podana na sosie z błękitnego sera
*Plastry pieczonego schabu podane na sosie myśliwskim na bazie chilijskiego czerwonego wina
*Grillowana karkówka na pomidorkach cherry i szalotce w płatkach świeżej bazylii
*Łosoś na sosie holendersko-kaparowym

DODATKI DO WYBORU: Ziemniaki z koperkiem,  Ziemniaczki  z ziołami i oliwkami
Cząstki ziemniaka (skiny), Ryż z warzywami

SURÓWKI DO WYBORU (jedno  do wyboru)
Zestaw surówek, Sałata sezonowa, Warzywa gotowane

II CIEPŁY POSIŁEK
*Młode prosię marynowane i pieczone w ziołach podawane z kaszą gryczaną, sosem i czerwoną kapustą
*Szynka płonąca, uroczyście wnoszone i krojone na Sali przez Szefa Kuchni

III CIEPŁY POSIŁEK (jeden do wyboru)
Żurek staropolski z jajkiem i białą kiełbasą, Zupa gulaszowa, Bigos staropolski

IV CIEPŁY POSIŁEK (jeden do wyboru)
Barszcz z krokietem, Szaszłyk wieprzowy, Boeuf Strogonow

PRZEKĄSKI ZIMNE
Patery marynowanych mięs pieczystych:
Schab pieczony faszerowany suszonymi pomidorami, Karkówka pieczona w ziołach   
Indyk z przyprawami, Pasztet domowy, Befsztyk tatarski lub tatar z łososia, Rolada z kaczki
Cabacci wołowe, Roladka z łososia na piance chrzanowej, Galaretka z drobiu
Ryba po grecku, Koktajl z krewetek, Śledź w oleju z krążkami cebuli i lubczykiem lub
Śledź w po łowicku, Pomidorki faszerowane sosem czosnkowo-kaparowym
Jajka faszerowane pysznościami, Caprese, Sałatka z kurczakiem i orzeszkami nerkowca,
Roladki z szynki faszerowane sałatką jarzynową,
Deska serów w towarzystwie owoców i orzechów:
Camembert, Brie, Lazur niebieski, Gouda, Ementaler, Feta
Warzywa konserwowe, Pieczywo mieszane, Chrzan, Ćwikła, Masło, Sos cumberland

TORT WESELNY
KASKADY  OWOCÓW
LUSTRO Z CIASTEM (Mix czterech rodzajów ciasta)

NAPOJE
Kawa, herbata b/o,  Woda mineralna  w dzbankach z cytryną b/o, Napoje zimne b/o

ALKOHOL:
Whisky Szkocka Markowa bez ograniczeń
Wódka Premium (Finlandia, Smirnoff, Absolut) bez ograniczeń
Wino czerwone i białe bez ograniczeń

DEKORACJE
Dekoracja Sali: pokrowce na wszystkie krzesła, elementy dekoracyjne sali oraz stołów: świeczniki, bankietowki

Cena 299  zł/ osoba.

Rabaty negocjujemy indywidualnie w zależności: od ilości gości na   weselu , wyboru menu weselnego, przy wyborze opcji wesela z poprawinami.
PONADTO:
* NIE POBIERAMY KORKOWEGO!
* NIE POBIERAMY OPŁAT ZA WYNAJĘCIE SALI WESELNEJ!
* MOŻLIWOŚĆ SKORZYSTANIA Z MONITOROWANEGO PARKINGU,
* NA WSZYSTKIE DEKORACJE WYKONYWANE PRZEZ DEKORATORKĘ AMBASADORA UDZIELAMY 20% RABATU( ZAPRASZAMY: LINK NASZE DEKORACJE)